Saturday, January 29, 2011

Crab & Cube Keychain

Salam semua....^_^
Nah...ni keychain2 yg seterusnya untuk paparan hari ni....ketam merah berapi dan kotak segiempat bertatahkan huruf pilihan, bukan berlian....hehehe
Oh ya...untuk pengetahuan semua, keychain2 myranur ni dibuat dengan menggunakan felt ye...



Crab Keychain
 (MK003)

Ketam merah ni dibuat khas untuk Cik Wanie yg minat dgn ketam comel....ketam keychain pun ok jgk kan? harap suka yer....^_^
Bagi sesiapa yg brminat utk menempah en.crab ni...silakan2...nk change colour pun boleh.



Cube Keychain / Hp Strap
(MK004)

Cube keychain ni ditempah oleh Raudhah & adiknya, huruf pilihan diaorg ni ikut first name..R...dihias dengan butang2 berlainan warna....harap adik2 suka yer....^_^
Sesiapa nk tempah keychain ni, sila2....boleh tukar warna & pilih huruf anda...


P/S :
(Sebarang pertanyaan @ tempahan, sila hantar ke>>>myranur8287@gmail.com. 
For any questions or reservations, please send to>>>myranur8287@gmail.com.)



6 comments:

Shaofie said...

cantik gile. cute2.

Myranur said...

thanks ^_^

Mrs. Anis Laila said...

jgn lupe follow saya=)

::nuRuLaDHar:: said...

cute sey... =)

JUNKO-EL-HIDA said...

Myra.pls cek email..Saya dah hantar e mail kt awk bkenaan perkara ari 2..Sila bls secepat mungkin k?..Weeeeeee..Cantik2..

JUNKO-EL-HIDA said...

Myra..apasal x dpt yek?..apa kata awk jer hantar e mail dulu..
nie email saya..terangkan secara detail harga dan mcm mner semua la ttg keychain..

elsyme_1404@yahoo.com.sg