Friday, April 29, 2011

Myranur Card & Keychain

Assalamualaikum semua....
harap anda semua sihat dan ceria2 selalu.
Lama myranur tak update blog, asal nak update je asyik tertangguh....hehe. Maaf ye semua....^_^
PERHATIAN.......untuk makluman anda, myranur akan tutup tempahan buat sementara waktu sebab sekarang ni myranur tengah buat satu tempahan, kuantitinya agak banyak dan nak kena siapkan cepat sebelum last datenya. Insyaallah, bila dah siap myranur akan buka tempahan semula. Harap maklum ya.... :)
Seterusnya...antara koleksi2 Myranur Handmade untuk minggu ni...



 Birthday Card
 (MC014)
Birthday card ni myranur hadiahkan kepada adik fazahah sempena birthday dia. Cover depan myranur letakkan hiasan kek strawberry dengan lilin...dan kat dalam pulak ada hiasan kotak hadiah berwarna coklat...harap suka ye...^_^


Flower & Bear
 (MK011)
Flower & bear....antara produk myranur. Sesuai digantung dalam kereta atau di pintu bilik.



 T-Shirt Keychain (MK005)
Cube Keychain / Hp Strap (MK004)


Cube Keychain / Hp Strap
(MK004)
T-Shirt keychain berwarna hitam dan merah dengan huruf 'R' ditempah oleh kawan shahindah. 
Cube keychain pun ditempah dari kawan2 dia....tema warna 
hitam putih dengan huruf 'AQILAH'  
biru putih dengan satu huruf 'AISYAH' dan 'NURIN'
hitam pink dengan huruf 'AINWAN' ditempah oleh Ain



1 comment:

ASMA said...

salam.

boleh dapatkan material craft drp sy nanti

http://asma-craft-shoppe.blogspot.com/

terima kasih.